"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret620845

Anasayfa


     Pliseli kumaş alınır | 05357186113 | Pileli etek kumaşı alan

   
Üretici : Yağmur tekstil
Fiyat : 1 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Pileli kumaş alınır, pliseli kumaş alınır, pliseli şifon kumaş, organze kumaş alınır.pliseli kumaş alım satımı, parça pliseli kumaş alınır pileli etek
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Pilise pileli kumaş alımı ve plise kumaş, piliseli kumaş alınır, Parça plise kumaş alınır.Pileli, pliseli kumaş fiyatı pilise pileli kumaşlarınız değerinde nakit olarak yerinizden alınır. pilise pileli kumaş alan firmalar arasında kumaşlarınız en iyi şekilde değerlendirilir.

iSTANBUL PLİSELİ KUMAŞ ALIMI YAPILIR.PLİSELİ KUMAŞ ALIM SATIMI.PLİSELİ KUMAŞ ALAN KUMAŞÇILAR.

Müşteri odaklı yaklaşımı ile kumaş sektörünün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada alım ve pazarlama hizmetlerine yansıtan İstanbul Kumaş Alan Yağmur Tekstil, yenilikçi çizgisiyle pilise pileli kumaş alan firmalar arasında her zaman yanınızda.

pilise pileli kumaş alanlar, pilise pileli kumaş alan, pilise pileli kumaş alan yerler, pilise pileli kumaş alımı yapanlar, pilise pileli kumaş satın alanlar ve pilise pileli kumaş alan firmalar arıyorsanız doğru adrestesiniz.
İstanbul’da ve diğer illerde pilise pileli fazlası pilise pileli kumaşlarınız alınır. pilise pileli kumaş ve her çeşit kumaş alımı yapılır. pilise pileli Kumaş, parti kumaş, astar kumaş, ithal kumaş, top kumaş, pilise pileli kumaş, parça kumaş, yarım top kumaş, kot kumaş, renkli kumaş ve diğer kumaş çeşitleriniz için 05357186113 numaralı telefondan bizleri arayabilirsiniz. pilise pileli kumaş konusunda en kısa zamanda sizlere yardımcı olalım.

 pileli etek kumaşı, plise kumaş, pileli kumaş fiyatları, pileli kumaş alım satımı, pliseli kumaş alınır ,plise kumaş alan


 pileli etek kumaşı, plise kumaş, pileli kumaş fiyatları, pileli kumaş alım satımı, pliseli kumaş alınır ,plise kumaş alan

İSTANBUL KUMAŞ ALAN YAĞMUR TEKSTİL

İstanbul Kumaş Alan Tekstil, sektörde parti kumaş, top kumaş, pilise pileli kumaş, kot kumaş ve diğer kumaş çeşitlerinin alım ve satış pazarlama hizmetlerini sunar.

PLİSE KUMAŞ NEDİR ? PLİSELİ KUMAŞ NE DEMEK 

Isı tutan ve katlanmaya elverişli, %100 polyester veya polyester karışımı kumaşları, deriyi, suni deriyi ve kağıdı yüksek ısıdaki silindirler veya kalıplar arasından geçirilerek belli bir düzen içinde makine yardımıyla katlayarak desen ve şekil verme, kırma ve katlama işlemine pilise denir. Plise kumaş veya pilise kumaş şeklinde yazılarak kullanımı mevcuttur. Kadın giyiminde kullanılan elbise, etek vb. dokuların ve okul üniformalarındaki eteklerinin piliselenmesinde bu makinelerden yararlanılır. Ayrıca perde üretiminde de pilise tekniğinden faydanılır. Pile yöntemi, kumaşa el ile şekil vermek suretiyle olurken, pilise kumaşlarımız hazır olarak bu şekildedir.

En üst kalite üretilen ve müşteri memnuniyeti garantili pilise kumaş ürünlerimizin pek çok farklı renk seçeneğini bu bölümde inceleyebilirsiniz.



İstanbul Kumaş Alan Yağmur Tekstil olarak her çeşit ithal kumaş, astar kumaş, parti kumaş, top kumaş, pilise pileli kumaş, parça kumaş, yarım top kumaş, kot kumaş ve diğer kumaş çeşitlerinin alımını yapmaktayız.
Müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen İstanbul Kumaş Alan Tekstil, İstanbul’da hizmet vermeye devam etmektedir.

İstanbul Kumaş Alan Yağmur Tekstil, pliseli kumaş alanlar , yenilikçi çizgisiyle kumaş alan firmalar arasında her zaman yanınızda. Kumaş alan firmalar arasında kumaşlarınız en iyi şekilde değerlendirilir.

İthal kumaş alanlar, ithal kumaş alan, ithal kumaş alan yerler, ithal kumaş alımı yapanlar, ithal kumaş satın alanlar ve ithal kumaş alan firmalar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Parti kumaş alanlar, parti kumaş alan, parti kumaş alan yerler, parti kumaş alımı yapanlar, parti kumaş satın alanlar ve parti kumaş alan firmalar arasındayız. Parça kumaş alanlar, parça kumaş alan, parça kumaş alan yerler, parça kumaş alımı yapanlar, parça kumaş satın alanlar ve parça kumaş alan firmalar arasında yer almaktayız.
Tekstil sektörünün hızlı gelişen ve değişen durumunu yakalamanın yanı sıra kaliteyi ucuza satmanın arzusu içindeyiz. 20 yılı aşkın iş hayatımızın birikimini önümüzdeki yıllara yayma arzusundayız.

Vizyonumuz; daima yeni, kaliteli ve güvenilir bir firma olarak herkese istediği ürünü en iyi şekilde, en iyi şartlarda ve en kısa zamanda sağlamaktır.
Misyonumuz; satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyeti anlayışımız, en kısa zamanda en ekonomik yönden çözüm arayışı ile müşterilerimize cevap verebilmek

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj